De kwaliteit bij elke stap De kwaliteit bij elke stap

De kwaliteit bij elke stap

Traceerbaarheid van vlees
Onze ethische engagementen
Hygiëne en voeding.
Bestelling Bestelling

Bestelling

Voor 14u geplaatst zelfde dag verzonden. Van maandag tot vrijdag, uitgezonderd feestdagen.
Gratis verzending voor aankopen op onze site vanaf 40 € Gratis verzending voor aankopen op onze site vanaf 40 €

Gratis verzending voor aankopen op onze site vanaf 40 €

In de transportkosten zijn het verpakkingsmateriaal, het verpakken zelf en de portkosten inbegrepen. Ze kunnen bestaan uit een vast deel en een variabel deel naargelang het volume dat nodig is om uw bestelling te verpakken.
Bestel op voorhand! Bestel op voorhand!

Bestel op voorhand!

Om u in staat te stellen uw vlees te ontvangen wanneer u het nodig heeft, kunt u de leveringsdatum kiezen die u het beste uitkomt.

Nadat u uw bestelling heeft gevalideerd, uw adres heeft ingevoerd en uw leveringswijze heeft geselecteerd, leggen we u een lijst voor met mogelijke leveringsdata. Die lijst ziet er zo uit.

In alle soorten en maten.

Worst bestaat uit gemalen vlees waaraan diverse kruiden en specerijen zijn toegevoegd.

Het langdurige rijpingsproces zorgt ervoor dat de smaak intensiveert tot een zeer smakelijk product. En maakt het zich tot een geliefde tafelgenoot van een rustieke wijn of lekker glas speciaalbier. De allerbeste droge ambachtelijke droge worsten kunt u bij ons eenvoudig online bestellen.

Om u nog meer in staat te stellen om van de unieke smaak van het vlees uit onze online slagerij te genieten, deelt onze slager met u enkele ideetjes voor recepten en bijgerechten die snel en simpel klaar te maken zijn.